Monday, June 16, 2008

A package from my Secret friend on Sticka meraWow,what a great happiness to get a gift from a secret friend.
Socks in a wonderful colour,wool for felting and a wristwarmer kit with a pattern
inspired by a "spedetröja"a pullover.Thank you so so much.
www.ibodesign.com

5 comments:

Anonymous said...

Roligt att det föll dig i smaken. Tycker du om att tova eller egentligen heter det väl nålfilta när man hackar med nål i ull? Vad tycker du om att sticka sjalar? You like?

Hemliskompisen

Ulla said...

Hejsan hemlis.

Mycket nöjd med paketets innehåll.Jag har prövat att nålfilta och jag skall nog nästa vecka pröva igen och använda de små gåvorna till detta.Har lite rester från kortkursen i Borås då Riksföreningen för handvävning hade årsmöte.Numera väver jag inte annat än någon liten bild i ram passande till ett smycke.

Sjalar gillar jag men det får bli i ett enkelt mönster.Helst gör jag bara rätstickning och ev någon spetsrand.Dessa fantastiska sjalar i spetsstickning är så vackra men jag liksom tappar bort mig i mönstret.En halsduk med enklare spetsmönster klarar jag av men inte sjalar med flera hundra maskor i och fyllda med vacker spets.

Just nu deltar jag i fotbollsstickning och gör en tröja i bomull,i slätstickning,och det går att både sticka den och lyssna på fotboll.

Else said...

Flott pakke. Det samme kan sies om den flotte garn swappen jeg fikk fra deg i dag. Er kjempefornøyd med deilig Lovikka garn. Tusen takk. :)

Anonymous said...

Då vet jag nog vad nästa paket ska innehålla! Glad midsommar på dig, hemliskompis. Hoppas att ni får bra väder!

Mimi said...

Awesome socks!